دکتر حامد بصیرزاده، جراح دندانپزشک

دندانپزشک خوب در یوسف آباد

دکتر حامد بصیرزاده، جراح دندانپزشک

دندانپزشک خوب در یوسف آباد

پروتئین جدیدی که از ذوب شدن بستنی جلوگیری می کند

 پروتئین جدیدی که از ذوب شدن بستنی جلوگیری می کند

این کشف موجب صرفه جویی در پول و کاهش مصرف استفاده از دستمال می شود. دستورالعمل تهیه این بستنی توسط یک تیم از دانشگاه داندی و ادینبورگ ابداع شده است. از ویژگی های پروتئین BsIA، ایجاد پیوند بیشتر بین هوا، چربی و آب در بستنی است. این فرایند پیوندی نه تنها به کاهش ذوب کمک کند، بلکه می تواند از تشکیل کریستال های یخ- برای ارائه یک بافت نرم و صاف جلوگیری کند. این پروتئین به تولید کنندگان اجازه می دهد بستنی ها را در دمای پایین تر ذخیره و نگهداری کنند. http://www.irantriz.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.