ماهیتابه دوطرفه :
سیستم بسته این تابه در شروع پخت سبب می گردد تا غذا اصطلاحاً عرق کند و آب و روغن محتـوی خود را رهـا سـازد و بدیـن ترتیـب ابتـدا غـذا در بخـار آب خـود پختـه شـده و سپس در روغن خود کاملاً سـرخ می گـردد. برای سرخ کردن غذاهایی نظیر سیب زمینی و بادمجان که در درون خود فاقد روغن می باشند افزودن مقدار کمی روغن کفایت می کند. مناسب برای انواع املت، کیک و پیتزا، سبزیجات، سوسیس و سیب زمینی و گوشت. درزگیر سیلیکونی قاب درب جهت جلوگیری از خروج روغن, مایعات و بو بهنگام پخت است. بجای چرخاندن مواد داخل ماهی تابه به آسانی خود این تابه چرخانده می شود تا طرف دیگر مواد برشته و پخته شود.